Een charmant verblijf 

In het hart van de Ardennen

Présentatie

Hier in Trou de Bra, in de Lienne vallei hebben Chantal en Salvatore hun prachtige plek sinds 1998 en hebben hier hun stekje, hierblij hebben zei een mooie trailer voor 2 personen volledig geïnstalleerd en van alle gemakken voorzien. De eigenaren openen hun deuren voor een betoverend verblijf in een oase van rust, ideaal voor een week-en in de vier prachtige seizoenen.

Ver weg van het massa toerisme en toch dicht bij de populaire plekken, kunt u deze prachtige streek van de Ardennen verkennen.

Door weilanden en bossen, zult u een uitzonderlijke gebied hebben om  te bewonderen, te voet of met de fiets, ons huis is gelegen aan de rand van het bos waar diverse wandelingen starten.

In de winter kunt u ook genieten van de skipistes in de buurt.

Trou de Bra is het ideale startpunt voor vele activiteiten zowel sportief als cultureel, evenaals de ontdekking van diverse bezienswaardigheden.

Onze roulotte

Ontworpen als een cocon, zal onze prachtige caravan welzijn en rust brengen, vervaardigd geheel van massief hout, het geeft een warm en sfeerfol gevoel.

Zijn recente bouw is zorgvuldig ontworpen door gespecialiseerde vakmensen die met ons persoonlijk advies in een geest van authenticiteit in de ardennen, geen twijfel mogelijk dat u zich hier geweldig voelt.

Voorzien van alle moderne gemakken, maar behouden van ons motto "natuur" vindt u terug om uw verblijf nog comfortabeler te maken. Wij streven ernaar dat u er zich hier thuis voelt.

Voor de winter's avonds of na een lange wandeling in het bos, kunt u zich opwarmen rond onze kleine houtkachel en geeft een bijzondere charme van onze roulotte.

Zomer en winter kunt u genieten van het terras en de aangelegde tuin, een barbecue is ook tot uw beschikking en alle voorzieningen om te ontspannen in de tuin.

Wij zijn voorzien van 2 parkeerplaatsen.