In de omgeving te ontdekken

Boodschappen - Restaurants - Bezienswaardigheden

Waar kan ik mijn boodschappen doen ?

Trou de Bra bevindt zich in de gemeente van Lierneux op 10 km van ons huis. In dit stadje vindt u : 2 mini-markten, 1 bakkerij voor brood + banket of een Proxy delhaize, 1 bistro, 1 tankstation, 1 bank automaat, een apotheek, en een bouwmarkt.

A Trois-ponts +- 12 km : heeft 2 supermarkten, 2 bakkers, 2 apotheken, bistro's, restaurants, frituur.

Een Werbomont : +- 8 km : 1 bakkerij en 1 frietkraam.

Een Jevigné : +- 10 km : 1 bakkerij en 1 pizzeria.

Bij het huis vindt u alle informatie over de dagen en uren van deze winkels te vinden.

Restaurants in de buurt

.

Een ruime keuze aan restaurants voor u beschikbaar in Chevron bij Relai du Pêcheur +- 3 km - La Vielle Forge +- 4 km - L'Atelier à Lierneux - Pizzeria "Chez Salvi" in Jevigné - Le Petit Creux à Manhay - de Auberge du Carrefour in de Baraque de Fraiture - La Grille Hardie in Werbomont - Oregano in Trois-ponts - L'Ecurie in Grand-Halleux - veel restaurants te vinden bij watervallen van Coo 18 km en in Aywaille op ongeveer 20 km.

Bezienswaardigheden

Na een rustige ochtend, uitgaande van Trou de Bra, kunt u de charmante steden en de omliggende dorpen en diverse bezienswaardigheden ontdeken, wij willen hieronder enkele sugesties maken.

Voor een cultureel bezoek in en rondom Luik en de vele musea en de beroemde Luikse markt op zondagmorgen, typische markt langs de Maas. Op 46 km een echte aanrader.

Francorchamps en de beroemde wereldberoemde circuit. Op 28 km.

Remouchamps en zijn prachtige grotten en het Safari park "Le monde sauvage". Op 25 km.

Coo voor het vermaak van kinderen en volwassenen, naast de beroemde waterval, zul u de dag doorbrengen op een thema van "Plopsa-Coo" park, ontdek de adembenemende panorama uitzichten en je kunt eten en drinken in de vele tavernes en restaurants. Op 18 km.

Durbuy, bekend als de kleinste stad te wereld, heerlijk lopen door de typische kleine straatjes in zomer en winter, en proeven van de lokale specialiteiten in de vele cafés en restaurants die deze micro-stad te bieden heeft. Op 32 km. 

La Roche-en-Ardenne vooral bekend om zijn middeleeuwse kasteel, dat zij en haar historiche plaats kijkt in het hart van de Provincie van La Roche. Op 30 km.

Bomal/sur/Ourthe bekend om zijn "Kleine markt" is een miniatuur replica van de Luik markt langs Ourthe en ook in de zondagochend. Op 21 km.

Aywaille vindt u vele winkels en talloze plekken om een drankje of een hapje te genieten. Ongeveer op 20 km.

Malmedy en Stavelot verder gelegen naar het oosten, en in de buurt van de Hoge Venen, levendige steden en culturele bezienswaardigheden en niet te vergeten hun traditionele caranaval.

Vele interessante plaatsen en diverse attracties zijn er om te ontdekt te worden door een bezoek aan onze gids tot uw beschikking evenals verschillende mappen.

Op 5 km afstand bevindt zich een visvijver voor het vissen op forel in Bra-sur-Lienne op +- 5 km. (Opening maart-september)

Informatie  : +32 (0) 80 31 97 12 - info@mathonet-gabriel.be - www.mathonet-gabriel.be

Vis vergunningen kunt u kopen bij een postkantoor en kost 14, - euro voor een kleine vergunning voor maximaal 2 lijnen.